چگونه سایت طراحی کنیم؟ {آموزش ساخت سایت با وردپرس در 5 دقیقه}

چگونه سایت طراحی کنیم؟ {آموزش ساخت سایت با وردپرس در 5 دقیقه}

یکی از با اهمیت ترین مواردی که امروزه برای کسب و کارها در نظر گرفته‌ می شود، داشتن یک وب سایت است.‌ هم چنین بسیاری از مشاغل فقط بر اساس حضور آنلاین و یک وب سایت به فعالیت خود ادامه می دهند.

از این رو اینکه‌ چطور باید یک وب سایت آن هم از نوع وردپرس داشته باشیم، همیشه جز چالش ها و دغدغه های بسیاری از افراد بوده است‌. با ما در این مقاله همراه باشید تا به شما آموزش دهیم که چگونه سایت طراحی کنیم و ساخت یک وب سایت وردپرسی چطور انجام می شود‌.

چرا استفاده از وردپرس اهمیت دارد؟

چرا استفاده از وردپرس اهمیت دارد؟
چرا استفاده از وردپرس اهمیت دارد؟

قبل از اینکه به آموزش چگونه سایت طراحی کنیم بپردازیم، بهتر است تا‌ با وردپرس بیشتر آشنا شویم. درواقع وردپرس‌ یک سامانه مدیریت محتوا است که به شما اجازه می دهد بدون کسب دانش در زمینه برنامه نویسی یک وب سایت را برای خود یا دیگران طراحی کنید.

این سیستم یک نرم افزار متن باز و تحت وب است که به صورت رایگان ارائه شده و از قالب ها یا افزونه هایی استفاده می کند تا انواع وب سایت ها از جمله فروشگاهی یا شرکتی را برای شما فراهم کند. البته ممکن است بعضی از این افزونه ها پولی باشند.

 با این حال اگر شما برنامه نویسی آموخته باشید، می توانید افزونه ها و امکانات شخصی را به آن بیافزایید. بیشتر سایت های بزرگ معروف با استفاده از وردپرس ساخته شده اند، زیرا این نرم‌ افزار مزایای بسیاری دارد که از آن ها می توان به امنیت بالا، رابط کاربری و استفاده آسان، عملکرد عالی در ارتباط با موتورهای جستجو و سئو و طراحی ظاهری جذاب اشاره کرد.‌

چگونه سایت طراحی کنیم؟ (آموزش ساخت سایت وردپرسی)

چگونه سایت طراحی کنیم؟ (آموزش ساخت سایت وردپرسی)
چگونه سایت طراحی کنیم؟ (آموزش ساخت سایت وردپرسی)

در این قسمت به آموزش چگونه سایت طراحی کنیم می پردازیم. ابتدا باید دامنه و هاست مورد نظر را برای سایت وردپرسی خود آماده کنیم‌. سپس باید قالب مورد نیاز خود را از ارائه دهندگان قالب های وردپرسی خریداری کرده و طراحی سایت خود را آغاز کنیم.

در این‌ جا مراحل خرید و نصب قالب وردپرس از وب سایت‌ راستچین یکی از بهترین ارائه دهندگان انواع قالب های وردپرسی را به صورت قدم به قدم آموزش می دهیم.

مرحله اول ثبت نام در سایت راستچین

مرحله اول ثبت نام در سایت راستچین
مرحله اول ثبت نام در سایت راستچین

ابتدا باید برای خرید محصول در این سایت ثبت نام کنید. به محض ورود به سایت در قسمت بالا سمت چپ ورود/ثبت نام‌ را مشاهده می کنید. روی آن کلیک کرده و شماره همراه خود را وارد کنید‌. سپس کدی برای شما فرستاده می شود که بعد از وارد کردن آن باید فرم ثبت نام را پر کرده و پروفایل خود را بسازید.

مرحله دوم انتخاب قالب مناسب
مرحله دوم انتخاب قالب مناسب

در این مرحله باید به صفحه قالب وردپرس بروید. اما قبل از اینکه‌ وارد سایت برای خرید شوید باید بدانید که قرار است چه وب سایتی داشته باشید. آیا قصد دارید محصولی را در یک سایت فروشگاهی بفروشید یا نیاز به یک وب سایت شرکتی دارید؟ سپس بر اساس نکات زیر قالب خود را انتخاب کنید:

  • لیست امکانات مورد نیاز خود از یک وب سایت را آماده کنید‌.
  • با استفاده از فلیترها در صفحه دسته بندی محصولات، قالب ها را بر اساس ارزانترین، جدیدترین‌ یا‌ پرفروش ترین انتخاب کنید.
  • می توانید با استفاده از دکمه پیش نمایش و توضیحات قالب امکانات و ویژگی های آن را تماشا کرده یا بخوانید.
  • به رضایت کاربران‌ برای قالب مورد نظر توجه کنید که راستچین این موارد را به همراه پشتیبانی به شما نشان خواهد داد.
  • به تاریخ آپدیت قالب توجه کنید و آن هایی که جدید به روز رسانی شده اند را انتخاب کنید.

هم چنین باید قالب انتخابی شما دارای لایسنس، بروزرسانی خودکار و نصب آسان باشد. در این مرحله هر نوع ابهامی را می توانید از پشتیبانی مخصوص هر قالب سوال کنید.

مرحله سوم خرید قالب وردپرس

مرحله سوم خرید قالب وردپرس
مرحله سوم خرید قالب وردپرس

بعد از اینکه تمامی نکات بالا را برای انتخاب یک قالب رعایت کردید نوبت به خرید آن می رسد. برای این کار باید روی افزودن به‌ سبد خرید کلیک کنید. بعد از ان تسویه حساب را انتخاب کنید. در این حالت اگر خرید شما شامل تخفیف باشد سایت آن را در نظر گرفته و شما را به درگاه پرداخت هدایت می کند.

مرحله چهارم دانلود و فعال کردن لایسنس قالب

مرحله چهارم دانلود و فعال کردن لایسنس قالب
مرحله چهارم دانلود و فعال کردن لایسنس قالب

در این قسمت از آموزش چگونه سایت طراحی کنیم به دانلود و فعالسازی لایسنس می رسیم. برای دانلود ابتدا باید وارد پروفایل خود در سایت شده و وارد‌ پیشخوان شوید. سپس محصولات خریداری شده را انتخاب کنید. بعد از آن روی قالب خریداری شده کلیک کرده و آن را دانلود کنید.

فعال‌ کردن لایسنس
فعال‌ کردن لایسنس

برای فعال‌ کردن لایسنس نیز باید بدانید که برای تمامی‌ محصولات یکبار نیاز به فعالسازی لایسنس وجود دارد.‌ برای این کار روی دکمه مدیریت لایسنس باید کلیک کرد و در صفحه ای که باز می شود دامنه جدید را اضافه یا ویرایش کرد.

مرحله پنجم نصب قالب وردپرس

مرحله پنجم نصب قالب وردپرس
مرحله پنجم نصب قالب وردپرس

بعد از دانلود باید قالب وردپرسی خود را نصب کنید. ابتدا باید به پکیج قالب راستچین که دانلود کرده اید و اطلاعات مربوط به آن توجه کنید.

سپس‌ برای نصب به ۳ حالت می‌ توانید عمل کنید.

  • حالت اول نصب قالب در سی پنل است که اگر دوست دارید وب سایت شما دقیقا شبیه به قالب دموی راستچین شود باید این روش را برای نصب انتخاب کنید. درباره کنترل پنل هاست نیز می توانید در راست چین اطلاعات‌ کسب کنید.
  • حالت دوم نصب قالب در دایرکت ادمین است که باز هم سایتی شبیه به دمو را برای شما فعال می کند.
  • حالت سوم نصب در لوکال هاست است و برای کسانی مناسب بوده که هنوز هاست سایت را خریداری نکرده و نیاز است که ابتدا نرم افزار زمپ را دانلود کنند.

برای حالت اول نصب:

  1. ابتدا محصول را دانلود کنید.
  2. سپس فایل easy installation را از حالت زیپ خارج کنید.
  3. فایل زیپ و فایل installer.php را در قسمت public_html‌ هاستی که در اختیار دارید آپلود کنید.
  4. سپس بسته نصبی مورد نظر را اجرا کرده ‌و دیتا بیس خود را بسازید.
  5. مراحل نصب را کامل کنید.
نصب قالب وردپرسی از سی پنل
نصب قالب وردپرسی از سی پنل

برای حالت دوم نیز به همین صورت نصب را انجام می شود اما برای حالت سوم تمامی مراحل مشابه است با این تفاوت‌ که فایل زیپ و فایل installer.php در مسیر نصب زمپ و در فایلی به نام htdoc کپی می شود و بسته نصبی را باید در مرورگر خود اجرا کنید.

برای تمامی این مراحل فیلم آموزشی نیز وجود دارد که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر آن ها را تماشا کنید. بعد از نصب به سوال چگونه سایت طراحی کنیم پاسخ داده شده و شما می توانید بعد از انجام نکات مربوط به وردپرس سایت خود را آماده برای کار کنید.

چه نکاتی را باید بعد از راه اندازی و نصب قالب وردپرس رعایت کرد؟

حال که یاد گرفتیم چگونه سایت طراحی کنیم بهتر است تا به نکاتی نیز توجه کنیم تا بهترین سایت وردپرسی را داشته باشیم‌. این نکات به شرح زیر هستند:

  • آدرس سایت و وردپرس را تنظیم کنید
  • اگر هنوز محتوایی ندارید گزینه از موتورهای جستجو درخواست کن تا سایت را نبینند را فعال کنید.
  • تاریخ و موقعیت را مشخص‌ کنید.
  • لینک های یکتا را تنظیم کنید.
  • نماد سایت را مشخص کنید.
  • محتواهای پیش فرض را از همه‌ جای سایت حذف کنید.
  • ایمیل مدیریت و رمز عبور را تغییر دهید.
  • افزونه هایی مربوط به سرعت، سئو و امنیت را انتخاب کنید.
  • صفحه اصلی و درباره‌ ما را کامل‌ کنید.
  • سایت را به گوگل آنالیتیک و سرچ کنسول متصل کنید.

سخن پایانی

اینکه چگونه سایت طراحی کنیم و داشتن یک وب سایت با بازدید بالا همیشه برای بسیاری از افراد یک دغدغه بوده است. با استفاده از سایت های ارائه دهنده خدمات وردپرسی مانند آنچه در این مقاله به آموزش آن پرداخته شد می توان یک وب سایت عالی داشت.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
این مقاله را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه کدُسئو اولین نفر مطالب رو یاد میگیری